Skip to content

Vårt Nya Trade-in Program för AT700/800: Din Möjlighet att Byta till Bättre Teknologi!

Vi är glada att dela med oss av en spännande nyhet! Vi lanserar nu vårt trade-in program, designat speciellt för att hjälpa er att uppgradera era nuvarande vattenkvalitetssonder till de toppmoderna AT700 och AT800 modellerna från In-Situ. Detta är en fantastisk möjlighet att byta till vår avancerade teknologi, och vi på Addsitu vill hjälpa er i denna process.

Varför är det rätt tid att byta till AT700/800?

• YSI har nyligen meddelat att de kommer att avveckla sin 6-serie. Detta innebär att många användare snart måste ersätta sina gamla sonder.

Andra konkurrenter visar sig investera mindre i sina produkter för vattenkvalitet-sonder, vilket innebär att mindre ny utveckling och produktlansering i framtiden.

Fördelar med Vårt Trade-in Program:

För att göra övergången så smidig som möjligt erbjuder vi:

100% rabatt på 1 x Twist lock robust kabel (max 30 m) och 1 x Trådlös Bluetooth (Wireless TROLCom) för varje AT700 eller AT800 med minst 4 sensorer som ersätter en konkurrerande sond, oavsett modell eller märke.

För att kvalificera för detta erbjudande behöver du bara visa att den gamla enheten inte längre används och tas ur drift (foton, videor, etc.) och serienumret på denna.

OBS! Programmet gäller för beställningar som görs före den 30 september 2024

För speciella förfrågningar, kontakta oss direkt på sales@addsitu.se

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är här för att stödja er och ge råd och se till att ni får ett fungerande system med våra Aqua TROLL sonder och enkel överföring och lagring av data (se tidigare inlägg) https://www.addsitu.se/sv/vusitu-cloud-connection

Om du behöver hjälp med att jämföra våra produkter med de som nämnts ovan eller att identifiera de specifika fördelarna med våra sonder, tveka inte att kontakta oss.

Gör som många andra och uppgradera till den bästa tekniken på marknaden.